window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29456577-10');
Levensloopbestendige aanpassingen woning

CV-ketel en centrale verwarming voor thuis

Wij zijn een erkende cv-installatie installateur in Tilburg

Bij ons kunt u terecht voor een helder advies voor een nieuw aan te schaffen CV-ketel. Wij zijn erkend Daalderop installateur en leveren wij natuurlijk alle HR ketels van dit merk. Tevens hebben we andere A-merken zoals Remeha, Nefit of Bosch.

Heeft u graag advies van een specialist?

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie en woning. Daarnaast berekent hij de exacte kosten voor aanschaf en installatie. En u wilt graag weten hoeveel u kan besparen met een nieuwe cv-ketel.

Zorg dat je niet in de kou staat tijdens een gezellig avondje thuis

Wel eens meegemaakt dat de cv ketel uitvalt? Tijdens het douchen of op een koude avond. Dat is erg vervelend en het is ook altijd op een moment dat het niet uitkomt.

Tijdig onderhoud aan je cv installatie voorkomt verrassingen. Maak daarom op tijd een afspraak.

Als wij onderhoud hebben gedaan aan de jouw cv ketel, dan kan hij er voorlopig weer tegen aan.

CV-ketel leasen of huren

Naast het zelf aanschaffen van een nieuwe CV-ketel is het mogelijk om er een te leasen of huren. Samen met u bekijken we wat het beste is voor u. Het is ook mogelijk om een CV-ketel te financieren. Vraag informatie aan bij een onze specialisten.

Waarom een CV ketel huren of kopen

Naast het zelf aanschaffen van een nieuwe CV-ketel, kunt u er ook voor kiezen om een CV-ketel te leasen of huren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Samen met u bekijken we dan de voor u meest geschikte constructie. Een totale financiering behoort eveneens tot de mogelijkheiden.
Centrale Verwarming Remeha Tilburg

De voor- en nadelen van huren en kopen

Wat zijn de voordelen en nadelen om een zelf een nieuwe HR ketel te huren of kopen? Uiteraard is dit afhankelijk van uw situatie en de situatie over een paar jaar. Heeft u verhuisplannen, wilt u binnen een aantal jaar ook een warmtepomp aanschaffen.

Linksom of rechtsom, een goed en erkend installateur laat u niet in de kou staan. In de winter onder een koude douche staan of u komt na een dag hard werken weer thuis en het is 13 graden. Daar word je niet vrolijk van.

Wilt u zekerheid, vraag dan onze specialisten om advies. Het is gratis en vrijblijvend.

Voordelen huren

  • Geen grote investering in één keer

  • Installatie, jaarlijks onderhoud inbegrepen

  • Kosteloze reparaties

  • Als overbruggingsperiode naareen gasloze woning

Nadelen huren

  • Vast onderhoudsbedrijf

  • De verhuurder bepaalt de voorwaarden

Een nieuwe CV-ketel kopen

Voordelen kopen

  • Uiteindelijk het goedkoopst

  • Kies elk merk en type cv-ketel

  • U kiest zelf een installatie en onderhoudsbedrijf

  • Zelf bepalen wanneer je onderhoud pleegt en wanneer je een nieuwe aanschaft.

Nadelen kopen

  • Grote uitgave in een keer

  • Zelf het onderhoud plannen en regelen

  • Zonder onderhoudscontract ben je afhankelijk van verschillende factoren. Hoge kosten, soms lang wachten.

  • Wil je over een paar jaar een warmtepomp, dan moet je zelf je cv-ketel verkopen.

Waarom een CV-ketel leasen

Met het leasen van een CV-ketel heeft u een mix. U betaalt niet in een keer het grote bedrag. En aan het einde van de contractperiode is de CV-ketel van u. Vaak kunt u van te voren een termijn afspreken. Dat kan 5, 7 of 10 jaar zijn bijvoorbeeld.

Een nadeel van leasen is de keuze van het merk en type. Vraag een van onze specialisten om advies. Het is gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Binnen één werkdag nemen wij contact met u op. Dan bellen we u om een afspraak te maken, of we bespreken alles meteen telefonisch.

    Voor een opname ter plaatse berekenen wij € 75,= inclusief btw zodat een offerte kan worden opgemaakt voor u. Indien u na ontvangst van de offerte ons de opdracht gunt zullen wij € 75,= inclusief btw in mindering brengen op de eindfactuur.

    Vaker gestelde vragen over CV-ketels

    Hoe onderhoud ik een plat dak?

    Een plat dak onderhoud je door het minimaal twee keer per jaar te reinigen met een harde bezem. Het dak is dan schoon en klaar om te inspecteren. Inspecteer  het dak in het voor- of najaar, want in de zomer kan het of zacht zijn of er kunnen breuken ontstaan omdat het vriest. Doet u het liever niet zelf? Neem contact dan contact op met ons. 013-5421995

    Waarom slijten mijn dakranden?

    Dakranden slijten doordat zij meer te lijden hebben van wind, regen etc. Regen spoelt het ontbonden materiaal weg, hierdoor gaat onderliggend bitumineus materiaal oxideren. Met POCB heb je hier een stuk minder last van. POCB oxideert niet en is bestand tegen UV-belasting.

    Storing aan CV ketel of installatie

    Heeft u storing aan uw CV ketel of installatie. Controleer onderstaande punten voordat u onze storingsdienst belt en voorkom onnodige kosten.

    Hoe te handelen bij storing aan uw CV ketel of installatie?

    Staat de gaskraan open? – Controleer de hoofdkraan en kraan bij CV ketel

    Zit de stekker goed in het stopcontact?

    Heeft uw toestel een waakvlam? – Controleer of deze nog brandt.

    Heeft uw toestel een “resetknop”? – Reset uw toestel.

    Staat de kamerthermostaat wel hoog genoeg?

    Is de druk van de CV hoog genoeg? Is het hij te laag? – Vul uw CV installatie bij (zie handleiding).

    Staan er voldoende radiatoren open?

    Ontlucht de installatie (zie handleiding).

    Staan alle stoppen en aardlekschakelaar in de meterkast goed?

    Ik heb alle stappen doorlopen en heb nog steeds een storing

    Is de storing nog niet verholpen na deze stappen? Bel ons. Indien er een code op het display van uw toestel staat vermeld, geef deze dan telefonisch door aan de monteur of storingsdienst.

    Let op! Wanneer onze monteur vaststelt dat toch één of meer  van de bovengenoemde punten de oorzaak is, dan komen alle gemaakte kosten voor uw rekening.

    Moet ik zelf onderhoud plegen aan mijn cv-ketel?

    Er moet onderhoud gepleegd worden aan uw CV-ketel (cv-installatie), vanaf 1 april 2023 is dit bij wet verplicht om dat door een erkend installatie bedrijf te laten doen. Dit omdat verkeerde aangelegde installaties en onkundig onderhoud brandgevaar opleveren. Daarnaast loopt u risico op koolmonoxide vergiftiging.

    Uiteraard zijn wij erkend installateur en kunt u met een gerust hart de installatie en het onderhoud aan ons overlaten.

    Bron: thuiscomfort.nl

    LET OP!! tekst van Thuiscomfort.nl

    Levensloopbestendig wonen. De term wordt steeds vaker gebruikt waar het gaat over een woning die het mogelijk maakt om ook op je oude dag in te wonen. Veilig. Comfortabel. En toegankelijk.

    Levensloopbestendige woning, iets voor u?

    In een levensloopbestendige woning zijn voorzieningen aangebracht die het mogelijk maken deze te gebruiken, ook als u in de toekomst minder goed ter been bent of om een andere reden de veiligheid of toegankelijkheid een belangrijkere rol gaan spelen.

    Voorbeelden van voorzieningen in levensloopbestendig woningen:

    • verlaagde drempels
    • inloopdouche
    • slaapkamer of badkamer op begane grond
    • traplift
    • beugels
    • aangepaste keuken
    • aangepaste badkamer
    • betere verlichting
    • antislipvloer
    • automatische deuropener
    • tillift
    • seniorenbed
    • seniorenstoel
    • ringleiding
    • brede deuren

    Seniorenwoning of levensloopbestendig?

    De keuze om uw huidige woning aan te passen (levensloopbestendig te maken) of te verhuizen naar een seniorenwoning, seniorenflat, aanleunwoning of bejaardenhuis ligt voor iedereen anders. Voordelen van uw huidige woning levensloop bestendig maken zijn natuurlijk dat u jarenlang in dit huis hebt geïnvesteerd, dat u de buurt goed kent en dat u er waarschijnlijk beschikt over een breed sociaal netwerk.

    In een seniorenwoning zijn de veiligheid en toegankelijkheid gegarandeerd. Maar toch kiezen steeds meer mensen ervoor om langer in hun huidige woning te blijven wonen.

    Levensloopwonen, levensloopgeschikt

    Woningen die het mogelijk maken om er zo lang mogelijk in te blijven wonen, worden ook wel levensloopwoningen of levensloopgeschikt genoemd. Maar of u het nu zo noemt, of het officiëlere ‘levensloopbestendige woning’, feit is dat deze vorm van wonen bezig is aan een sterke opmars in Nederland.

    Sommige mensen kiezen ervoor de huidige woning levensloopbestendig te maken door een mantelzorgwoning in de tuin te plaatsen.

    Ga naar de bovenkant